Boligdeal – bekæmper fup og snyd på boligmarkedet

Boligdeal – bekæmper fup og snyd på boligmarkedet

Boligdeal.dk er Danmarks største og mest nytænkende boligsøgemaskine. På Boligdeal.dk kan du søge i næsten alle ledige boliger i Danmark og du kan søge i næsten alle boligsøgere der er på markedet.

Boligdeal A/S har en vision om at gøre alt hvad der er menneskeligt muligt for at sikre at fup-annoncer fra boligsvindlere bliver blokeret, så snyd med boligannoncer forebygges mest muligt.

Boligdeals tiltag for at mindske risikoen for fup og snyd med boligannoncer
Boligdeal har udviklet et filter for øged kontrol af boligannoncer. Dette kombineres med proaktiv kommunikation til Boligdeals brugere om hvordan man undgår at blive snydt.

Blandt de tiltag Boligdeal har indført for at bekæmpe fup-annoncer er:

  • Man kan kun oprette annoncer på Boligdeal, hvis man samtidig afgiver personlige data og validerer sin mailadresse. Alle data på de der opretter boligannoncer bliver gemt.

  • Alle nye udlejere og sælgere godkendes manuelt af Boligdeals administration, før de får mulighed for at aktivere deres annoncer.

  • Alle nye oprettede boligannoncer tjekkes manuelt af Boligdeals administration for snyd med størrelse, beliggenhed og pris.

  • Alle boligannoncører kan kontaktes direkte via enten deres mailadresse eller deres hjemmeside og kan dermed ikke gemme sig bagved et in-mailsystem.

  • Boligdeal har udviklet et specielt filter der identificerer udenlandske IT-kriminelle, der forsøger at oprette snyde-annoncer.

  • Hvis Boligdeal deaktiverer en boligannonce på baggrund af mistanke om svindel eller snyd, orienteres alle de boligsøgere, der har henvendt sig på annoncen, med det samme.

  • Da man aldrig kan undgå fup-annoncer helt, informerer Boligdeal proaktivt lejerne om, hvordan de opdager snyd og beskytter sig mod at blive svindlet, både på Boligdeal.dk og på informationsportalen Snydboligsnyderne.dk som er skabt af Boligdeal.

Læs mere om Boligdeal:
Om Boligdeal
Om forebyggelse af fup og snyd på Boligdeal

Husk! Overfør aldrig penge før du har mødt den der udlejer lejligheden, har fået fremvist lejligheden og har fået en underskrevet kontrakt!